Sloopwerk

Sloopwerk bij QuickSloper

Sloopwerkzaamheden

Quicksloper bied een totaal oplossing. Elk type sloopwerk kunnen wij realiseren. Voor het uitvoeren van de sloopwerken, beschikken wij tot modernen gereedschappen. Een groot deel van onze sloopwerkzaamheden bestaan uit de volgende plekken.  

Iedereen kan een huis, kantoor en/of gebouw slopen. Maar een goede voorbereiding en uitvoering is niet voor iedereen weggelegd. Een groot deel van onze sloopwerkzaamheden bestaat uit de volgende plekken: Woningen – Kantoorpanden – Winkels – Ziekenhuizen – Bedrijfspanden/hallen – Loodsen – Schuren – Boerderijen – Stallen – Opstallen – Industriële gebouwen

 

Keuken slopen

5/5
keuken

Wilt u uw keuken verwijderen om wellicht een nieuwe erin te zetten? Dan bent u op het juiste adres! Dit kunt u misschien wel doen bij een bedrijf die al keukens levert, maar dan bent u hoogstwaarschijnlijk veel meer geld kwijt dan bij ons. Wij Quicksloper doen het binnen 1 dag!

Een keuken verwijderen duurt misschien rond de 5 a 6 uurtjes maar dat hangt ook van de omstandigheden af. Wanneer wij een klus in een flat, op 8 hoog krijgen zal het wat langer duren i.v.m alles met de lift naar boven brengen ect.

Het is voor ons moeilijk om een vaste prijs te noemen. Dit komt omdat iedere keuken anders is. Een keuken verwijderen en/of afvoeren begint bij ons al vanaf € 190,00 en kan uitbreiden tot wel € 699,00. Maar dit hangt nogmaals van de grootte en het verrichte werk bij uw keuken. vraag nu uw offerte aan!

Schoorsteen/schouw verwijderen

4/5
ash-blaze-bonfire-391995

Wilt u al een lange tijd uw schoorsteen/schouw of misschien wel uw cv-ketel verwijderen. Misschien omdat het teveel ruimte in beslag neemt. Quicksloper kan daar mee helpen. Wij zorgen dat alles veilig en netjes verloopt zonder enig probleem! 

De grootste reden waarom u Quicksloper moet inhuren, is omdat het namelijk best een klus is om bijvoorbeeld een schoorsteen en/of schouw  zelf te verwijderen. Daarnaast kan het ook een gevaarlijke klus zijn i.v.m dat u op het dak moet.

De kosten worden gebaseerd op hoe groot de schoorsteen en/of schouw is. Ook de hoeveelheid puin(opruimen) zal mee berekend worden. Voor een meer informatie kunt u altijd een offerte aanvragen.

 

Muur slopen

4.5/5
muur01-320x240

Wanneer u meer ruimte in uw kamer nodig hebt, kan het slim zijn om een muur te slopen. Hierdoor worden 2 kamers 1 en zal uw huis veel groter lijken! Quicksloper komt hier goed van pas. Wilt u uw hele muur eruit of toch misschien maar een stukje? Dat regelen wij binnen no-time! 

Naast muren slopen kunt u ons ook inhuren voor het verwijderen van  andere soorten wanden. Denk dan aan : Gipswanden, systeemwanden, houten wanden en ytong. Uw kamer,huis en/of pand word door ons altijd netjes achter gelaten. Geen puinhoop bij Quicksloper!

Wilt u onze prijzen weten? Dan adviseren wij u om een offerte antevragen. Wij reageren altijd binnen 24 uur(buiten weekenden om)!

 

tegels verwijderen

5/5
wandtegels-verwijderen

Tegels verwijderen of toevoegen? Quicksloper is dan het bedrijf die u zoekt! Ook wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen en toevoegen van alle soorten vloertegels en wanden. Wij gebruiken moderne machine’s om alles veilig en goed te verwijderen.

Bij het verwijderen van de tegels zijn wij nauwkeurig bezig. wij raden u aan om het niet zelf te doen. U kunt rugklachten ervan overhouden, naast dat u uw woning misschien kunt gaan beschadigen. Daarom is het altijd slim om professionelen hulp te krijgen. Zonder ervaring kunt u  onnodig een gasleiding, waterleiding en/of elektra raken.

Onze prijzen zijn op dit gebied erg goedkoop vergeleken met andere sloopbedrijven. Vraag een offerte aan om meer te weten te krijgen. 

 

Huis slopen

4/5
pexels-photo-783966

Een huis is iets wat je niet alleen plat kan leggen. Hiervoor komen wij goed te pas. Misschien heb jij een droomhuis die je op jou grond wilt laten bouwen?  Of is het toch te oud en ben je toe aan vervanging. Met onze hulp is je huis binnen no-time plat en opgeruimd!

Helaas komt het voor dat mensen het alsnog zelf proberen en dan tegen iets aan lopen of iets slopen wat niet gesloopt hoort te zijn. Dit kan je uiteindelijk meer geld kosten dan noodzakelijk is. Ook zal het tijd in beslag nemen. 

Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk mailen of bellen( meest gekozen). We kunnen lastig een prijs indicatie geven. Hierdoor adviseren we u om een offerte aan te vragen. 

 

Machine(s) slopen

3/5
action-artisan-burnt-1145434

Wilt u uw keuken verwijderen om wellicht een nieuwe erin te zetten? Dan bent u op het juiste adres! Dit kunt u misschien wel doen bij een bedrijf die al keukens levert, maar dan bent u hoogstwaarschijnlijk veel meer geld kwijt dan bij ons. Wij Quicksloper doen het binnen 1 dag!

Een keuken verwijderen duurt misschien rond de 5 a 6 uurtjes maar dat hangt ook van de omstandigheden af. Wanneer wij een klus in een flat, op 8 hoog krijgen zal het wat langer duren i.v.m alles met de lift naar boven brengen ect.

Het is voor ons moeilijk om een vaste prijs te noemen. Dit komt omdat iedere keuken anders is. Een keuken verwijderen en/of afvoeren begint bij ons al vanaf € 190,00 en kan uitbreiden tot wel € 699,00. Maar dit hangt nogmaals van de grootte en het verrichte werk bij uw keuken. vraag nu uw offerte!