Stucwerk

Stucwerk bij QuickSloper

Schoonmaakwerkzaamheden

Na uw renovatie/verbouwing aan uw huis, bent u zeker wel toe aan wat rust. Maar wat als u nog een hele puinhoop hebt? Quicksloper komt daarbij van pas! Wij ruimen alles op en laten het perfect achter. 

Er is na de renovatie/verbouwing veel bouwafval en fijnstof achter gebleven. In de meeste gevallen is dat ook moeilijk weg te krijgen. Quicksloper bezit zich over de juiste  apparatuur, kennis en ervaring om uw ruimte schoon achter te laten. Op ons kunt u rekenen. De schoonmaakwerkzaamheden zijn altijd afgestemd op uw bouwplan.

Bij Quicksloper bent u verzekerd van top kwaliteit tegen scherpe prijzen! Voor meer informatie kunt u altijd een offerte aanvragen. 

 

Schilderen

5/5
apartment-architecture-blur-735319

Als u een nieuwe stucwerk heeft laten aanbrengen in uw woning dan zult u de muren en/of plafonds opnieuw moeten schilderen. Maar wat is de beste manier om het tot een mooi eindresultaat te laten leiden? 

Als u uw nieuwe stucwerk wilt laten schilderen, is het belangrijk  dat het stucwerk goed droog is. De vraag is dan hoe u het beste kunt of het droog genoeg is om te gaan schilderen. De dikte en het soort stucwerk is ook erg afhankelijk van hoe lang het gaat duren. Normaal hoort 1 mm stucwerk 1 dag te drogen.

Ook brengt het schilderen van het stucwerk een prijsje met zich mee. Dit hangt af van de soort kleur en verf. Voor onze prijsklasse kunt u ons bellen of een offerte aan te vragen.

 

Gevels reinigen

4.5/5
Gevel-reiniging

Gevelreiniging is het verwijderen van vervuiling in de gevel(s) van uw woning. Hiermee kunt u toekomstige schade en eventuele kosten voorkomen. Een belangrijke eigenschap van een buitengevel is dat het water tegenhoud. Als dit uw huis binnendringt kan het voor schimmel en/of vochtplekken zorgen. 

Een vieze gevel kan ook uw huis een verstorende aanblik geven. Quicksloper zorgt ervoor dat uw huis hierdoor een mooie uitstraling heeft. Dit doen we bijvoorbeeld met onze hogedrukreiniger of zandstraler. Zandstraler is een afressieve vorm van gevelreiniging.

Water word vermengd met een  straalmiddel. Vervolgens word het onder een grote druk tegen de gevel aan gespoten. Dit word meestal gebruikt bij vervuiling dat moeilijk weg gaat. Denk aan graffiti .

 

Schutting verwijderen

4/5
architectural-design-architecture-building-2839754

In de loop van tijd is het misschien mogelijk dat uw schutting aan het rotten is. Of u wilt een andere tuinhek neer zetten. Het kan ook zijn dat uw schutting aan het bezakken of begroeien is.

Quicksloper verwijderd uw schutting en eventuele bomen en struiken. Wij garanderen u dan ook op een perfecte tuin aan het einde van onze taak. Daarnaast regelen we ook de afvoer van al uw afval.

Als u ons wilt inschakelen vragen wij u om een offerte aan te vragen. Vertel hier dan ook duidelijk al de informatie die wij nodig zullen hebben bij uw opdracht.